10 elegante looks voor bruidsparen in 2016 en 2017

Published : 04-09-2016 19:45:13
Categories : ADVIEZEN , Bruiloft

Looks pour un mariage réussi en 2016 - 2017

Gaat u binnenkort trouwen ? Dan bent u zeker met u bereidingen begonnen. De plaats, de liisjt met de uitgenodigden,  de invitaties, enzoverder.

Maar er is een belangrijk punt dat heel vaak tot op het laatste moment achterblijft : de kleding van de bruidgedom en van de best men. Welke kleuren kiezen voor een stropdas volgens het kostuum. Hoe een pochette vinden die herbij past ? Komen de kleuren van de dassen overeen met de bruidsjurk ?

Er is veel om na te denken. We stellen u dus 10 elegante stijlen voor een geslaagde bruiloft.

LOOK 1 : DE GOEDE COMBINATIE

Roze corail das met een liefdevogel motief en roze pochette op een marineblauw kostuum.

Volgens de regels van de mannelijke mode zouden uw pochette en uw das nooit gecombineerd mogen zijn. Nochtans hebben veel van onze klanten liever om hetzelfde stof te kiezen (kleur en patroon). Mischien kennen zij de beste combinatie niet ? Als dit uw geval is aarzel niet om met ons per email contact te nemen om advies te vragen.

Deze look zou nog beter zijn met een witte pochette met een simpele platte plooi. De combinatie van de corail roze das met een prachtige rose bloem geeft een elegante combinatie op zich.

LOOK 2 : DE COMBINATIE VAN KLEUREN

Purpere das en pochette met blauw en rode ruitjes op een marine blauw pak.

Deze combinatie van das en pochette is schitterend. De pochette met blauw en rode ruitjes gaat perfekt met de purpere das. Als men nadenkt maken blauw en rood samen purper.

De stropdas heeft een klassieke effen kleur, his is zeer kleurrijk en heeft dus geen motief of patroon nodig.

LOOK 3 : DE STIJL ZONDER POCHETTE

Grijze das en witte bloemen boutonniere op een 3 delig kostuum

Sommige mensen hebben liever geen pochette te dragen en veel mode gurus raden aan om er geen te dragen als u een boutonniere draagt (florale creatie). Als belangrijke mode leaders daarover niet eens zijn, is de keuze aan u om te beslissen als u een pochette wilt dragen of niet.

LOOK 4 : BLIJF DISCREET

Vlinderdas en bretels op een korte mouwen hemd voor een ontspannen stijl.

Veel bruidsparen kiezen om relax te blijven voor hun grote dag. In de 21ste eeuw zijn de bruiloften niet meer gebonden aan de regels en de eisen van het verleden. Tegenwoordig is het een celebratie dat de bruid en de bruidegom zelf ontwerpen volgens hun eigen smaak. Als dit betekent dat men het 3 delig pak wil laten voor een korte mouwen hemd en een strkje met bretellen, dan is het zo.

Deze outfit geeft echt een super discrete maar elegante look voor iedere bruidegom die een moderne et trendy sfeer wenst voor zijn bruiloft.

LOOK 5 : DE BOUTONNIERE

Stropdas en roze champagne boutonniere met een witte pochette op een marineblauw kostuum.

De combinatie van het kleur van de stropdas en van de boutonniere toont dat de jurken van de bruidsmeisjes op deze trouwfeest ook champagne roze is. Het is vaak het populairste  middel om te beslissen over het kleur van de accesoires van de deelnemers om ongepaste menging van verschillende kleuren te voorkomen op de grote dag.

LOOK 6 : ECHTE MANNEN DRAGEN ROZE

Roze dassen op blauwe pakken, bruidgedom en zijn best men.

De slagzin zegt « echte mannen dragen roze ». En op een trouwfeest is dat geen uitzondering. Marineblauw en blauw zijn de meest voorkomende kleuren voor bruiloft kostumen, de combinatie is echt fantastisch met een roze das. De verouderde idee dat alleen vrouwen roze kunnen dragen is door de koppels van de 21ste eeuw verlaten en ze kiezen tinten van blush roze, naar fel roze tot framboos roze.

LOOK 7 : DE PAISLEY PASSIE

Paisley motief das of kashmir patroon op marineblauw pak voor de bruidegom

Het Paisley patroon is ongeloofelijk populair op bruiloften. Dit elegant en complex motief is perfekt voor een gelegenheid als een trouwfeest, waar het aandacht voor detail aanwezig is op ieder ogenblik van de dag . Deze bruidgedom heeft gekozen om het kleur van zijn Paisley stropdas met zijn pak te harmoniseren, terwijl hij het kleur van zijn pochette met zijn hemd goed samen past. Als u ongerust bent over kleuren combinaties is dit voorbeeld een juiste keuze. Maar het Paisley patroon is ook rijk aan kleuren en dus wees niet bang om ze te gebruiken.

 

LOOK 8 : DE POCHETTE MET BLOEMEN

Licht roze das en pochette met bloemen voor een geslaagd bruiloft.

Les motifs à fleurs sont parfaits pour les mariages dont les fleurs sont un élément essentiel de la journée. Simples mais belles, les pochettes florales sont élégantes lorsqu’elles sont associées avec une cravate de couleur claire.

 

Het bloemenmotief is perfect voor de bruiloften waar bloemen een essentieel element van de dag zijn. Simpel maar mooi. Pochetten met bloemen zijn elegant wanneer ze samen gaan met een das met een lichte kleur.

LOOK 9 : EEN ELEGANTE LOOK ZONDER VALSE NOOT

Marineblauwe stropdassen met witte stipjes op een wit hemd en marineblauw kostuum.

Als u niet zeker bent over het motief of het patroon dat u moet kiezen  maar dat u weet welk kleurtype u wenst, dan is het patroon met stipjes uw beste keuze voor een elegante look zonder valse noot.

LOOK 10 : PAKJE VERANDERING

Tweed gilet en vlinderstrik met bloemen voor een relaxte stijl.

Deze bruidgedom heeft een meer natuur look gezocht … maar alleen na een snelle outfit verandering. Inderdaad droeg hij oorspronkelijk een elegant pak met een das voor de ceremonie, en daarna heeft deze bruidgedom zich veranderd en heeft gekozen voor een meer comfortabele outfit  met een tweed gilet en een vlinderstrikje. Hierdoor kunt u de traditionele en elegante look hebben voor het voornaamste moment, en een relaxte (maar steeds elegante) sfeer om de soiree te beginnen.

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top