6 Essentiële mode regels voor de bruid en bruidegom

Published : 26-07-2017 21:15:30
Categories : ADVIEZEN , Bruiloft

U wilt er top uitzien  en er net zo elegant uitzien als uw partner op uw trouwdag, dus deze paar regels zijn gemaakt voor u ...

Als een bruidegom zullen alle ogen op u en uw partner zijn op de dag van uw huwelijk, waarbij u natuurlijk in uw beste licht wilt verschijnen. Maar je bent een beetje verdwaald en je hebt echt hulp nodig om te bepalen wat je moet dragen? Maak je geen zorgen, volg onze regels hieronder voor een perfecte look wanneer je "Ja!" zegt .

Regel 1: Je pak of smoking moet bij de gelegenheid passen

Ten eerste moet je outfit zijn afgestemd op de plaats en algemene stemming van de bruiloft. Als uw bruiloft overdag of buiten plaatsvindt, kunt u het zich veroorloven iets casual te dragen (denk aan lichter gekleurde pakken gemaakt van stoffen zoals reliëf of linnen). Integendeel, als uw bruiloft 's avonds in een balzaal of een chique hotel is gepland, gebruik dan een donker pak, goed geschikt of een smoking.

Regel 2: je kleding moet worden afgestemd met je partner.

Nog een voor de hand liggend, maar cruciaal advies: onthoud dat uw bruiloft uw eerste kans is om uw stijl als een paar te laten zien. Hoewel je niet precies weet wat je partner gaat dragen, wil je er zeker van zijn dat je stijlen samenwerken! Dus als haar jurk een gouden promjurk is, zul je geen licht linnen pak willen dragen, maar kiezen voor een klassieke zwarte smoking. Andere combo's werken prachtig als een kanten jurk gecombineerd met een beige maatpak, of een elegantere en chiquere moderne jurk met een getailleerd grijs pak.

 

Regel 3: je figuur bepaalt het kostuum dat gedragen moet worden.

Als je lang en dun bent, passen de meeste smokings en kostuums goed bij je figuur. Als u volume wilt toevoegen, probeert u een pak met dubbele rij knopen, waardoor u wordt benadrukt. Om het volume te verminderen, probeert u een passend pak met een beetje snuifje in de taille om de indruk te wekken van een slankere figuur. En om het lichaam te verlengen (en een bepaalde hoogte toe te voegen), draageen vest met twee of drie knoppen lager gepositioneerd.

Regel 4: de aanpassing moet perfect zijn.

Zelfs het duurste kostuum ziet er slecht uit als het niet perfect is afgesteld. Je moet in staat zijn om gemakkelijk te bewegen ... test je outfit door te draaien en met armbewegingen om ervoor te zorgen dat je goede mobiliteit hebt om je gasten je dansvaardigheden te laten zien. Ongeacht of u nu huurt of koopt, de meeste winkels bieden aangepaste maatwerkservices. Hier zijn enkele basisregels:

 

- De mouwen van de vest moeten op je polsen vallen met ongeveer de helft tot een centimeter minder dan de lengte van je hemd zodat het kan verschijnen.

- De onderkant van de vest moet uw billen bedekken en de spleet van de vest mag niet opengaan. Als dat zo is, betekent dit dat het te krap is.

 - De kraag moet plat worden geplaatst op de achterkant en zijkanten van de nek zonder gaten of uitstulpingen.

- De broek moet comfortabel zitten als u gaat zitten en op de bovenkant van de schoenen vallen, zodat deze het bovenste derde deel bedekt.

- Een vlinderdas moet perfect rond de kraag passen.

Regel 5: Uw look moet worden afgestemd met je groomsmen.

Traditioneel dragen groomsmen dezelfde of vergelijkbare kleding als de bruidegom, maar het is aan jou. Zelfs als u niet verwacht dat alle mannen in uw bruiloft precies hetzelfde costuum of smoking dragen, is het belangrijk dat hun outfits overeenkomen met die van u. Dit ist niet alleen voor de mannen, maar je hele huwelijk moet een consistente stijl hebben. Om dit te doen, probeer je stijl van bruidegom te associëren met die van bruidsmeisjes.

 

Regel 6: Je accessoires moeten je uniek maken en je laten opvallen.

Nu iedereen gecoördineerd is, is het tijd om uw extra's te kiezen. Om een totaal unieke look te krijgen, zit alles in de details. Kies voor een speciaal knoopsgat, das, vlinderdas, gilet en manchetknopen in een andere kleur of stijl. Als je palet twee kleuren heeft, kun je een van de tinten dragen terwijl de rest van de bruidsjonkers de andere draagt. Voor een luxueuse feest , vraag je groomsmen om een smoking te dragen met een zwarte stropdas en een zwarte jas, terwijl je een witte stropdas en een witte jas draagt. Wees niet bang om je persoonlijkheid in je outfit te brengen.

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top