Ceremonie accessoires voor het kind

Published : 15-01-2017 15:03:30
Categories : ADVIEZEN , Kinderen

Een bruiloft, een communie of een doopfeest, ... deze ceremonies zijn perfect gelegenheden om uw kleine jongen verkleden als een kleine gentleman!

enfant noeud papillon mariage

Van peuters tot tieners, bestaan er dassen en strikjes voor kinderen in alle maten en ook in vele kleuren en patronen.

Deze accessoires zullen op passende wijze worden gereserveerd voor speciale gelegenheden. Hoe leuk het is als het bruidsjongetje een strikje of een dasje draagt afgestemd op de kleur en het thema van de bruiloft. En wat een genot voor uw jongen om dezelfde stropdas te dragen als zijn vader.

 

De vlinderdas voor kinderen

Tegenwoordig geeft de vlinderdas een final touch aan de outfit van je kleine jongen, een ontspannen kledingstuk met topkwaliteit materialen dat in verschillende patronen en kleuren komen.

Voor de ceremonie van de kleine jongen, is het strikje het accessoire dat je moet hebben, om gemakkelijke te dragen aan de kraag van een groot hemd en comfortabel en harmonieus met het kleur van de riem of de bretels.

Onze winkel biedt een ruime keuze aan leuke ontwerpen voor de outfit van je kleine gast van 2-5 jaar en 6-10 jaar (voorgeknoopt en instelbaar). Misschien heb je hulp nodig om accessoires te kiezen en te combineren? Hier is een voorbeeld van een aantal van onze favorieten ...

Un noeud papillon bleu enfant avec un motif composé de différents dinosaures verts.Verstelbare vlinderstrik voor kind met gele bloemen op een witte achtergrondUn noeud papillon rouge en velours pour enfant.
Un noeud papillon pour enfant avec un imprimé à carreaux dans les tons de bleu et orangeNoeud papillon réglable pour enfant avec fleurs roses sur fond bleu marineUn noeud papillon bleu royal à pois blancs, verts et turquoises pour enfant

 

De das voor kinderen

Wilt u dat uw jongetje zo elegant als mogelijk zal zijn tijdens een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of een receptie?

Verstelbare das voor kind met roze bloemen op een marine blauwe achtergrond.

Hij zal zo leuk zijn met een stropdas geassorteerd met zijn outfit en dat van het echtpaar.

Men spreekt ook van bruidsjongetjes. Traditioneel zijn de kinderen op dezelfde wijze gekleed om een mooi ensemble rond  het echtpaar te creëren.

Als de bruid in het wit is en de bruidegom in een donker pak, mogen de accessoires van de bruidjongetjes totaal verschillende kleuren hebben, denk aan roze, lichtblauw of lila. Deze kleuren moeten dan herhaald worden op de das van de bruidegom en in het bruidsboeket.  

Cravate réglable pour enfant avec fleurs blanches sur fond bleu.Cravate réglable pour enfant avec fleurs jaunes sur fond crème / blancCravate rouge vermillon en satin réglable pour enfant.
Cravate rose melon en coton réglable pour enfant.Cravate rouge bordeaux en coton réglable pour enfant.Cravate réglable pour enfant avec fleurs roses sur fond bleu marine.

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top