De blauwe vlinderdas

Published : 09-09-2017 21:36:14
Categories : ADVIEZEN , Vlinderdassen

Een blauwe vlinderdas past voor een formele gelegenheid maar ook voor een feestelijke occasie. Hij geeft een meer klassieke toon aan een ontspannen kleding.
Blauw is de referentie kleur voor de herenmode accessoires. Het is een koude kleur dat rust en sereniteit symboliseert. De blauwe vlinderdas past voor een alle gelegenheden.

Een blauwe vlinderdas past voor een formele gelegenheid maar ook voor een feestelijke occasie. Hij geeft een meer klassieke toon aan een ontspannen kleding.

Marineblauwe vlinderdas

Een donkerblauwe vlinderdas is heel gemakkelijk te dragen, het gaat met bijna alle kleuren.
Nochtans, nog beter met lichte kleuren zoals wit, beige, roos...

Voor een foutloze elegante en geraffineerde stijl, combineer uw marineblauw strikje met uw marineblauw kostuum en een wit hemd. Een andere mogelijkheid : probeer eem meer geraffineeerde look en draag uw marineblauw strikje met een grijze kostuum en een wit hemd.

marineblauw strikje met uw marineblauw kostuum en een wit hemd

Voor nog meer elegantie en een beetje meer ontspannen stijl, zal de combinatie van een marineblauwe vlinderdas met een eendblauw kostuum je best passen, zonder overdrijving.

Elegante maar ontspannen stijl met een marineblauwe vlinderdas, een eendblauwe kostuum een een lichtkleurig hemd.

En eindelijk, passen een donkerblauwe vlinderdas met een kastanje bruine vest en een bruine chine heel goed samen voor iedere dag. Je kunt daarmee ook nog donkere daim schoenen dragen om er het best uit te zien.

Vlinderdas met een kastanje bruine vest; past gemakkelijk voor iedere dag.

Hoe moet je een donkerblauwe vlinderdas dragen voor en meer ontspannen stijl ?

Combineer uw marineblauw strikje met een donkergrijze wolle blazer en een zwarte jeans, dat is een super idee voor een dag op kantoor. Andere mogelijkheid : een grijze blazer en een blauwe jeans zijn perfect voor chiek gelegenheden.

Combineer uw marineblauw strikje met een donkergrijze wolle blazer en een zwarte jeans.

De meest originele mannen zullen denken aan een witte en marineblauw vichy hemd en chino om een glaasje te nemen met collegas na het werk. Heb je zin in creativiteit ? Aarzel niet om daarbij nog een paar bretellen te dragen voor nog meer stijl.

marineblauw strikje met een marineblauw vichy hemd en chino

Hemelsblauwe of koningsblauwe vlinderdas

De koningsblauwe vlinderdas is een model voor klasseke gelegenheden zoals een bruiloft of een gala.

Hemelsblauw strikje is een heel frisse en heldere vlinderdas en wij raden aan om het te combineren met wit of met beige als je een lichte kleding wenst voor je feestelijke avonden. Voor een meer ontspannen stijl combineer uw lichtblauw strikje met meer donkere kleuren zoals donkerblauw, purper, groen, roos of grijs.

Hemelsblauw strikje is een heel frisse en heldere vlinderdas en wij raden aan om het te combineren met wit of met beige als je een lichte kleding wenst voor je feestelijke avonden

Aarzel niet om je lichtblauw of koningsblauw strikje te combineren met een marineblauw of zwart kostuum en een wit hemd voor een meer klassieke stijl. En een nootje kleur daarbij met kastanjebruine schoenen en bijpassende riem of bretellen.

Hemelsblauw of koningsblauw strikje te combineren met een marineblauw kostuum en een wit hemd

Voor een zomerse stijl past het lichtblauw strikje perfect met een beige kostuum en een wit hemd.

Hemelsblauw strikje past perfect met een beige kostuum en een wit hemd.

Ten slotte, zal je koningsblauwe of lichtblauwe vlinderdas heel mooi zijn samen met een marineblauwe v-hals trui en een klassieke marineblauwe broek om zonder overdrijving naar voren te komen.

koningsblauwe of lichtblauwe vlinderdas heel mooi zijn samen met een marineblauwe v-hals trui en een klassieke marineblauwe broek om zonder overdrijving naar voren te komen.

Je zult gemerkt hebben dat de blauwe vlinderdas echt het essentiële accessoire is van de mannelijke garde-robe. Met een motief past hij bij een bij een elegante tenue met en vleugje ontspanning, en hij geeft ook en chieke en aangename stijl.

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top