De effen vlinderdas

Published : 07-03-2017 17:05:53
Categories : ADVIEZEN , Vlinderdassen

De effen vlinderdas

Een effen vlinderstrik is een chic en tijdloos accessoire voor mensen die hun persoonlijkheid willen uiten met hun outfit ... vooral wanneer het gecombineerd is met een pochette.

Een effen vlinderstrik is een chic en tijdloos accessoire

De afwezigheid van patroon geeft de effen strikje een sober uiterlijk waardoor het een klassieker voor alle gelegenheden is : van bruiloft tot doopfeest door het traditionele gezinsmaaltijd.

Maar de effen zwarte vlinderdas is alleen aan te raden voor meer formele ceremonies. In 2016 was het een sensatie op de rode loper bij de beroemde Cannes Film Festival. De grote sterren als George Clooney en Justin Timberlake kwamen met hun mooiste kostuums trots met hun zwarte vlinderdas in een stijl die best met hun karakters en persoonlijkheden pasten.

Justin Timberlake met een zwarte vlinderstrik bij de 2016 Cannes Film FestivalAmal et Georges Clooney bij de 2016 Cannes Film Festival
        Justin Timberlake, 2016 Cannes Film Festival
 Amal & Georges Clooney, 2016 Cannes Film Festival

 

Voor een succesvolle stijl tot in de details, raden wij u aan uw effen vlinderdas te combineren met andere accessoires van je outfit. Waarom niet een pochette of riemen proberen in dezelfde tinten met een subtiel patroon ? Een ideale manier om jezelf te onderscheiden en uw eigen stijl te personaliseren. Of u nu een resoluut klassieke , retro, dandy of originele look zoekt, aarzel niet meer en kies voor een herhaling van kleuren.

Klassieke bordeauxrood vlinderdas in chic en trend katoen, perfect voor een feest of een bruiloft Klassieke primrose katoene vlinderdas

 

Als u kiest voor dit trendy accessoire, wees echter voorzichtig om een kwaliteit vlinderstrik te kopen gemaakt van een edel materiaal, zoals katoen of zijde. Een lage kwalitijd accessoire gemaakt van synthetisch materiaal kan je stijl verpesten met een "goedkope" look

Deze bourgogne rode vlinderdas is een eerbetoon aan Klassieke roze satijne vlinderdas een klassieker voor alle ceremonies

 

De collectie effen vlinderdassen voorgesteld in onze Haberdasher winkel brengt een vleugje charme en een beslist originele look. Ze zijn allemaal met de hand gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en reeds voorgeknoopt en bevestigd om hun vorm the behouden, ze hebben een verstelbare riem aan te passen aan uw nek-maat (haak-en-oog).

U zult modellen van hoge kwaliteit vinden in de traditionele kleuren zoals het zwart satijnen strikje wie is de ster van de rode loper, of de Primrose vlinderdas in katoen die vaak voor de lente bruiloften de top is. Maar de Haberdasher shop biedt ook levendiger en originele kleuren voor dandy's die niet bang zijn om zich met stijl te gen,ieten, zoals het geel zijden strikje, de edengroene katoene vlinderstrik of het prachtige Fuchsia satijne strikje.

Vergeet niet dat we in Frankrijk, Belgie, Nederland en Luxembourg leveren!

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top