Het bloemmotief

Published : 19-07-2016 13:43:55
Categories : ADVIEZEN , De motieven

Het bloemmotief

De zomer is eindelijk hier, het is de tijd voor de zonnebril ... en waarom niet een accessoire met een bloemen patroon, dat pit aan je look zal geven en dat leuke herhalingen van kleuren mogelijk maakt.

Gemakkelijk te assorteren, een accessoire met een bloemen patroon brengt leven aan je stijl.

Gemakkelijk te assorteren, een accessoire met een bloemen patroon brengt leven aan je stijl.

Patroon met grote bloemen voor een informele stijl

De keuze van het patroon formaat is essentieel. Een accessoire met grote bloemen is een belangrijk deel van je outfit. Zo’n strikje of stropdas gaat best met een outfit samengesteld uit essentiële stukken. Als je op zoek bent naar een accessoire die de aandacht trekt heb je het goede motief gevonden, maar wees voorzichtig omdat te veel bloemen je outfit totaal kunnen verknalen.

Natuurlijk is het best om nooit een accessoire en een kleding met grote bloemen te associëren!

Roze stropdas met toon op toon bloempatroon met zwarte shirt voor een casual en informele stijl Blauwe strikje met toon op toon bloemmotief met witte shirt voor een casual stijl

Patroon met kleine bloemen voor een elegante stijl

Een das of een vlinderas met een herhaling van veel kleine bloemetjes is delicaat en elegant. Het kan worden gedragen zonder het risico van te choqueren of verkeerd te blijken.

Creme / witte das met prachtige gele bloemenmotiefblauwe vlinderdas met roze bloemen op een wit hemd voor een elegante stijl

Bretellen met bloemmotief

Waarom geen bloemmotief voor je bretellen ? Tenzij ze discreet zijn moet je bretels met bloemen dragen bij gelegenheden. Ze zijn niet simpel te dragen op kantoor.

Marine blauwe bretellen met paisley patroon in roze, oranje en groen.

Een accessoire met een bloemmotief kan leven brengen aan je stijl en is eenvoudig genoeg te assorteren. Het is ook nuttig om kleuren te herhalen. Deze accessoires zijn ook grote klassiekers voor ceremonien zoals een bruiloft of een doopfeest die vaak in de lente of in de zomer plaatsvinden.

Ben je op zoek naar een formele of een casual look, zal je gemakkelijk een accessoire vinden dat bij je stijl past.

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top