Hoe een plaid vlinderdas te dragen

Published : 11-04-2017 08:04:05
Categories : ADVIEZEN , Vlinderdassen

De tartan (ook wel plaid patroon of ruitjesmotief genoemd) is een van de meest gebruikte ontwerpen in herenmode. Dit is waarschijnlijk geen verrassing voor jullie die de trends volgen, omdat Plaid bijna op elke denkbare vorm van kleding komt en dit gedurende het hele jaar. Inderdaad, brengt het tartan patroon verfijning en wijsheid aan je look, terwijl het relatief gemakkelijk te dragen en te combineren blijft. Met deze tips in gedachten kun je een grote verscheidenheid ervaren aan effectieve combinaties om uw plaid strikje op een aantrekkelijke manier te dragen.

Vlinderdas met tartan motief ook wel bekend als plaid motief

 

De plaid vlinderdas om diepte te geven

Het is geen toeval dat tartan vaak gebruikt wordt in de wereld van strikjes. In tegenstelling tot sommige andere modellen, heeft de tartan vlinderdas het vermogen om een grote diepte te brengen dank overbrengen aan lijnen van verschillende breedtes en kleuren. Gecombineerd met een gekleurd overhemd, biedt de plaid vlinderstrik een diep contrast dat u onderscheidt van de rest van de menigte.

Als je een vleugje ruitjes in je outfit wenst, is een tartan strikje perfect met uw klassiek pak en een mooi effen overhemd. Het patroon zal je look fleuren zonder overdreven kitsch te zijn.

Strikje met een roze tartan patroon op dolfijngrijze achtergrond met een mooi wit overhemd

en een grijze blauwe vest voor een klassvolle stijl met een vleugje kleur.

 

Meng nooit plaid patronen

Iets belangrijk over de tartan vlinderdas is dat het een hoog potentieel heeft om te botsen tegen een mix van andere patronen. Twee verschillende plaidpatroon accessoires of kledingstukken zullen bijna altijd een probleem veroorzaken wanneer ze dicht bij elkaar staan, dus voor het beste effect moet dit patroon altijd met effen kleuren geassocieerd worden.

 

De kleuren van uw tartan vlinderdas met je outfit assorteren

Zorg er altijd voor dat de kleuren bij elkaar harmonieus zijn.

Om u te helpen bij deze keuzes, verwijzen wij u naar de chromatische cirkel (die u hieronder vindt), die een ordelijke weergave van de kleuren is en waarmee je gemakkelijk prachtige complementaire kleurencombinaties kunt vinden. Deze associaties worden ingedeeld volgens het aantal gebruikte kleuren:

- 2 kleuren: Monochroom = één kleur voor dewelke de tonen zullen variëren. Complementaire kleuren = zullen contrast geven.

- 3 kleuren: Analoog: drie kleuren die gebuur zijn op het wiel. Gedubbeld: een kleur plus twee gebuur kleuren van het complementair.

-4 kleuren : Gedubbelde complementaire kleuren : 2 kleuren buur van een initieel kleur en hun complementaair. Chromatische triaden : vier kleuren die samenkomen formen een vierhoek in het wiel.

Kleurenwiel om u te helpen je plaid vlinderdas te combineren

Nu enkele stijl voorbeelden:

De combinatie van een olijfgroene cardigan en een donkergrijze

kostuumbroek met een grijs hemd en natuurlijk een prachtige tartan

vlinderdas zal een scherpe en elegante look geven.

De marineblauwe vest, een beige chino en een bruin tartan strikje geven

een klassieke en elegante silhouet. Het kiezen van een paar lage witte sneakers geeft

een mooi contrast met de rest en die een ontspannen stijl brengt.

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top