Wat betekend de kleur van je das ?

Published : 19-06-2017 23:04:25
Categories : ADVIEZEN , De stropdassen

Tot nu toe was veel van mijn inhoud gericht op de manier om je stropdassen te assorteren en te passen zodat hun kleuren en motieven goed met je kleren gecoordineerd zijn … om succesvolle en harmonieuze ensembles te bereiken. Het kan echter even belangrijk zijn om te bemeesteren wat u probeert over te brengen met de kleuren die je draagt.

Wat zeggen wij over onze persoonlijkheid met onze kleurrijke dassen?

Bijvoorbeeld, rode dassen roepen macht en vertrouwen op!

Dus zonder verder oponthoud, hier is een glimp van wat de kleuren betekenen voor de meest voorkomende stropdassen.

 

De licht blauwe das

Hij vertegenwoordigt voornamelijk vriendelijkheid. Als u ideeën of berichten met vriendelijkheid wilt communiceren als u bereid bent om met anderen te werken, is het de kleur dat u nodig hebt ! Een lichtblauwe stropdas toont uw verlangen om te werken voor anderen en laat zien dat je bereid om concessies te doen voor het grotere goed van je ploeg.

Een lichtblauwe stropdas toont uw verlangen om te werken voor anderen en laat zien dat je bereid om concessies te doen voor het grotere goed van je ploeg.

 

De marine blauwe das

Dit is de typische kleur van de dominerende man. Een marine blauwe stropdas is synoniem met durven en vertrouwen. Het is een koude kleur die ook rust en sereniteit vertegenwoordigt. Bovendien, door het feit dat de meeste van uw pakken marine blauw of antraciet zijn, passen marine blauwe dassen zeer goed bij deze outfits en kunnen zeer geschikt zijn voor belangrijke business presentaties, hoe ook je de keynote spreker of een deelnemer bent.

Een marine blauwe stropdas is synoniem met durven en vertrouwen. Het is een koude kleur die ook rust en sereniteit vertegenwoordigt.

 

De rode stropdas

Het toont het gezag en vertrouwen, maar ook passie. De rode das is zeer geschikt voor een werkvergadering waarin je probeert een krachtige boodschap te sturen over uw visie en uw ideeën.

De rode das is zeer geschikt voor een werkvergadering waarin je probeert een krachtige boodschap te sturen over uw visie en uw ideeën.

 

De roze das

Roos staat voor romantiek, verleiding, maar ook rust en sereniteit. Maar wie zei dat een man geen roze kleren zou kunnen dragen? Laat on stoppen met clichés .. een vleugje kleur met een roze das in de mannelijke garderobe is chic en elegant !

en vleugje kleur met een roze das in de mannelijke garderobe is chic en elegant

 

De grijze das

De grijze das vertegenwoordigt neutraliteit en kan u laten zien als geengageerd, maar niet overdreven. Een grijze das is een stijlvol accessoire dat klopt voor alle situaties en dat een moderne touch aan elke outfit brengt. Ten slotte is het grijs is een zeer nuttige kleur in je garderobe, want het met bijna elke kleur past.

 Een grijze das is een stijlvol accessoire dat klopt voor alle situaties en dat een moderne touch aan elke outfit brengt.

 

De zwarte das

Hij brengt elegantie en zelfzekerheid aan wie hem draagt. Over het algemeen hebben we de neiging om een zwarte das voor zeer formele evenementen of zakelijke bijeenkomsten te reserveren. Echter, eentje hebben in je garderobe is altijd een goed idee.

Over het algemeen hebben we de neiging om een zwarte das voor zeer formele evenementen of zakelijke bijeenkomsten te reserveren.

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Scroll To Top